Schadeverzekeringen

U loopt vele risico’s in uw dagelijks leven.
U loopt vele risico’s in uw dagelijks leven. Risico’s die uw bezit raken of de gezondheid of zelfs het leven van u of uw geliefden. Tegen de financiële gevolgen van dat soort risico’s kunt u zich gelukkig meestal verzekeren. 

Wonen

Brand, storm, waterschade, inbraak. Het zijn slechts een paar voorbeelden van risico’s waarmee u te maken kunt krijgen met betrekking tot uw woning. Om uw huis en bezittingen financieel te beschermen, is het noodzakelijk een aantal verzekeringen af te sluiten.
Lees meer...

Auto

Als eigenaar van een motorrijtuig bent u wettelijk verplicht zich te verzekeren tegen schade die u met het motorrijtuig aan anderen toebreng : :de zogenoemde Wettelijke Aansprakelijkheids- (WA)verzekering. 
Geef hier uw auto aan ons door.
Lees meer...

Motor

Ook hiervoor geldt dat u een WA-verzekering moet hebben die u naar wens kunt uitbreiden met een beperkte – of een volledige cascodekking. Bij een volledig cascodekking geldt vaak dat er een bedrag wordt uitgekeerd voor schade aan motorkleding en helm. Bij een motorverzekering kunt u ook kiezen voor een Ongevallen Opzittenden- resp. Schade Opzittendenverzekering.
Geef hier uw motor aan ons door.
Lees meer...

Oldtimer

Voor uw oldtimer dient u ook een WA-verzekering af te sluiten. Voor uitbreiding van de dekking is zowel een beperkt casco als de volledig cascodekking mogelijk. 
Geef hier uw oldtimer aan ons door.
Lees meer...

Bromfiets

Met een bromfietsverzekering verzekert u uw bromfiets, scooter of snorfiets nu voor een lage premie.
Geef hier uw bromfiets aan ons door.
Lees meer...