U loopt vele risico’s in uw dagelijks leven. Risico’s die uw bezit raken of de gezondheid of zelfs het leven van u of uw geliefden. Tegen de financiële gevolgen van dat soort risico’s kunt u zich gelukkig meestal verzekeren.
Wonen

Brand, storm, waterschade, inbraak. Het zijn slechts een paar voorbeelden van risico’s waarmee u te maken kunt krijgen met betrekking tot uw woning. Om uw huis en bezittingen financieel te beschermen, is het noodzakelijk een aantal verzekeringen af te sluiten.
Lees meer...
Voor opstal, inboedel en glas geldt:
Opstal
Met een opstalverzekering zijn uw huis en bijbehorende gebouwen verzekerd tegen schade door bijvoorbeeld brand, storm en water. U kunt zelf bepalen hoe uitgebreid de dekking moet zijn. Wij vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden !
Inboedel
Met een inboedelverzekering zijn al uw spullen in en om het huis verzekerd tegen schade door bijvoorbeeld brand, water en diefstal.
U kunt zelf bepalen hoe uitgebreid de dekking moet zijn. Wij vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden.
Glas
U heeft een huurhuis maar moet zelf de ruiten verzekeren. Met een glasverzekering is het glas in ramen, deuren, windschermen en balkon- of terreinafscheidingen gedekt tegen breuk.
-
Scherpe premie
-
5 jaar garantie tegen onderverzekering
-
Gratis overstapservice
-
Soepele afhandeling van uw schade
-
Alleen de beste dekking (Van Buiten Komende Onheilen) ook wel (Allrisk) genoemd. Dus ook met zelf veroorzaakte schade. Opzet en grove nalatigheid is altijd uitgesloten.
-
Glas meeverzekerd (bij opstal)
Garantie tegen onderverzekering
U heeft geen last meer van onderverzekering als u een woonhuisverzekering sluit. U heeft bij ons 5 jaar lang garantie tegen onderverzekering. Hiermee voorkomt u dat u bij schade maar een deel van de schade vergoedt krijgt. Ruim voor afloop van de garantie kunt u hierover bericht tegemoet zien zodat deze verlengd kan worden.
Kostbaarheden
Deze verzekering dekt uw kostbare bezittingen zoals sieraden en schilderijen maar ook muziekinstrumenten of een postzegelverzameling, tegen alle onvoorziene gebeurtenissen zoals diefstal, verlies en beschadiging. Op uw inboedelverzekering is dit tot een bepaald bedrag automatisch meeverzekerd
Het meerdere kunt u dan extra verzekeren (Uw kostbaarheden en overige inboedel kunt u het beste verzekeren bij dezelfde maatschappij. Hierdoor kan er geen discussie ontstaan over welke verzekeraar de schade gaat vergoeden).
Aansprakelijkheid
Als u of uw kind of huisdier aan een ander onbedoeld schade toebrengt, kunnen de financiële gevolgen groot zijn. Zéker in geval van lichamelijk letsel.
De Aansprakelijkheidsverzekering dekt in de meest voorkomende gevallen schade die ontstaat doordat u per ongeluk schade aan de eigendommen van een ander toebrengt. Ook de financiële gevolgen van letsel aan een ander zijn gedekt. Schade waarvoor u als eigenaar van een huis aansprakelijk bent, valt ook onder deze verzekering.
Rechtsbijstand
Met een Rechtsbijstandverzekering zijn u en uw gezinsleden verzekerd van deskundige rechtshulp bij vrijwel alle juridische problemen. Van conflicten met een werkgever of met de overheid tot schadeclaims bij verkeersongevallen.
Er zijn verschillende verzekeringsvormen. Door uw verzekeringsdekking uit te breiden of te verminderen, kunt u de hoogte van de premie bepalen.
Ongevallen
De Gezinsongevallenverzekering verzekert u tegen de gevolgen van een ongeval van uzelf of uw gezinsleden. Als zich dan onverhoopt een ongeval voordoet kunt u in elk geval rekenen op een stukje financiële zekerheid. De Gezinsongevallenverzekering biedt dekking voor overlijden en blijvende invaliditeit. U bepaalt zelf de hoogte van de verzekerde bedragen of kiest uit een aantal vaste combinaties.
(Bent u alleenstaand of met zijn tweeën, bestaat er uiteraard ook de mogelijkheid een ongevallenverzekering af te sluiten.
Ziektekosten
Iedere Nederlander is verplicht een basiszorgverzekering af te sluiten.
De basisverzekering dekt de kosten van medische behandeling van de verzekerde volgens een wettelijk beschreven pakket aan zorg. In het basispakket zit onder meer geneeskundige zorg (waaronder zorg door huisartsen, ziekenhuizen, medisch specialisten en verloskundigen), ziekenhuisverblijf, tandheelkundige zorg tot achttien jaar (beperkt) en geneesmiddelen.
Voor zorg die niet in de basisverzekering zit (zoals fysiotherapie, uitgebreidere tandheelkundige hulp en alternatieve geneeswijzen) kan een aanvullende verzekering worden afgesloten. Dat is echter niet verplicht.Verzekeraars hebben ten aanzien van de basiszorgverzekering een acceptatieplicht. Die acceptatieplicht geldt niet voor de aanvullende verzekering. Verzekerden kunnen een vrijwillig eigen risico op de verzekering kiezen (dus ook voor de basiszorgverzekering), naast het verplichte eigen risico (jaarlijks aangepast) Dit laatstgenoemde eigen risico geldt niet voor alle soorten zorg.
Auto

Als eigenaar van een motorrijtuig bent u wettelijk verplicht zich te verzekeren tegen schade die u met het motorrijtuig aan anderen toebreng : :de zogenoemde Wettelijke Aansprakelijkheids- (WA)verzekering.
Geef hier uw auto aan ons door.
Lees meer...
Basis dekkingen
Aansprakelijkheidsdekking;
Schade toegebracht aan derden.
Goedkoopste dekking, maar ook de meest beperkte.
Beperkt Cascodekking;
Ook schades aan eigen auto zijn gedekt: brand, diefstal, storm of botsing met dieren.
Volledig Cascodekking;
Alle schades aan eigen auto ook wanneer het uw eigen schuld is
Welke vorm u kiest, is veelal afhankelijk van de leeftijd van de auto, de (dag)waarde van de auto en uw persoonlijke omstandigheden.
Naast schade aan de auto is het ook mogelijk dat er schade aan de inzittenden of aan hun bezittingen ontstaat. Hiervoor kunt u, in combinatie met een motorrijtuigverzekering, een Ongevallen Inzittenden- resp. Schade Inzittenden- verzekering afsluiten.
De Ongevallen Inzittendenverzekering keert een bedrag uit in geval van overlijden en bij blijvende invaliditeit van één van de inzittenden als gevolg van een gedekt ongeval. Een Schade Inzittendenverzekering vergoedt bovendien schade aan bezittingen van de inzittenden (bestuurder en passagiers).
Motor

Ook hiervoor geldt dat u een WA-verzekering moet hebben die u naar wens kunt uitbreiden met een beperkte – of een volledige cascodekking. Bij een volledig cascodekking geldt vaak dat er een bedrag wordt uitgekeerd voor schade aan motorkleding en helm. Bij een motorverzekering kunt u ook kiezen voor een Ongevallen Opzittenden- resp. Schade Opzittendenverzekering.
Geef hier uw motor aan ons door.
Lees meer...
Oldtimer

Voor uw oldtimer dient u ook een WA-verzekering af te sluiten. Voor uitbreiding van de dekking is zowel een beperkt casco als de volledig cascodekking mogelijk.
Geef hier uw oldtimer aan ons door.
Lees meer...
Ter bepaling van de verzekerde waarde is doorgaans een taxatierapport van een erkende deskundige (“taxateur”) noodzakelijk.
Omdat er met een dergelijke oldtimer doorgaans weinig wordt gereden en de eigenaar veelal zeer voorzichtig is met zijn “oudje” gelden voor een oldtimerverzekering meestal zeer gunstige tarieven.
Bromfiets

Met een bromfietsverzekering verzekert u uw bromfiets, scooter of snorfiets nu voor een lage premie.
Geef hier uw bromfiets aan ons door.
Lees meer...
-
WA
-
WA bep casco
-
WA bep casco plus aanrijding (casco schade eigen bromfiets)
Met onze brommerverzekering heeft u voor uw nieuwe of gebruikte bromfiets een dekking op maat. U gaat dus altijd goed verzekerd op weg!
Premie is mede afhankelijk van de leeftijd en eventuele schadevrije jaren bestuurder. Verder de regio waar men woonachtig is.